Beginpagina » Samenbinding » 2017 als pdf

2017 als pdf

Al jaren wordt ons Kerkblad "De Samenbinding" onder alle adressen op papier verspreid. Als kerkenraad vinden we dat u daar recht op heeft en dat zal in eerst instantie ook zo blijven. Echter, in onze digitale samenleving, kunnen we ons voorstellen dat u zegt voldoende te hebben aan alleen de digitale versie. Deze staat iedere maand hieronder online op onze website.

Daarom geven we u de mogelijkheid om u af te melden voor de papieren versie van de Samenbinding. Dat kan door hier te klikken. Als de nieuwe digitale versie voor u klaarstaat wordt u hiervan op de hoogte gesteld door de gemeentemail. Samen kunnen we zo het milieu en kosten besparen maar ook de werkdruk op de vrijwilligers die iedere maand De Samenbinding maken verkleinen.

Hier kunt u de laatste samenbinding downloaden:

Klik hier voor de Samenbinding van Januari 2017
Klik hier voor de Samenbinding van Februari 2017