Beginpagina » Nieuws » Nieuws Archief » The Passion

The Passion

Beste jeugdleden,

A.s vrijdag 11 April is er geen club, de club wordt gewijzigd naar vrijdag 25 april.

Op witte donderdag 17 April hebben wij een andere jeugdactiviteit voor jullie, we gaan samen met de katholieke kerk uit Tollebeek naar de Passion in Creil. Alle clubs van de kerken in de Noordoostpolder zijn uitgenodigd om The Passion bij te wonen. We gaan gezamenlijk de live TV-uitzending "de passion" beleven.

De EO zendt die avond rechtstreeks The PASSION uit. Dit muzikale evenement over de laatste uren van Jezus wordt dit jaar opgevoerd in Groningen. Bekende artiesten brengen het verhaal over Jezus’ lijden, dood en verrijzenis tot leven, door middel van hedendaagse Nederlandstalige popnummers. Deze uitzending gaan we met elkaar in de Ontmoetingskerk in Creil bekijken op een groot scherm. Buiten staat er een groot verlicht kruis tegen de kerktoren. Vlak voordat de uitzending begint wordt dit kruis naar binnen gedragen.

Er is een inloop met koffie, thee en fris vanaf kwart voor acht. De uitzending eindigt om ongeveer tien uur. Na afloop is iedereen welkom op de AFTER PASSION, om nog even gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

The PASSION 2014 is een gezamenlijke activiteit van jeugdclubs van verschillende parochies en PKN-kerken uit de groendorpen. Vorig jaar werd dit voor het eerst georganiseerd op initiatief van het Interkerkelijk Beraad Creil.

Als je mee wilt naar de passion, dan graag zo snel mogelijk opgeven bij Robert (0611627901) of Jacobina (0623763440) of via het email adres: jeugdouderling.tollebeek@gmail.com

We vertrekken om 19.00 uur vanaf het centrale plein in Tollebeek voor de winkel Attent van Slooten.

We zoeken ook ouders die willen rijden, zodat we een rijschema kunnen maken.

Groetjes,

Robert loosman en Jacobina Hoekstra-Mulder