Beginpagina » Samenbinding » 2014 als pdf

2014 als pdf

Al jaren wordt ons Kerkblad "De Samenbinding" onder alle adressen op papier verspreid. Als kerkenraad vinden we dat u daar recht op heeft en dat zal in eerst instantie ook zo blijven. Echter, in onze digitale samenleving, kunnen we ons voorstellen dat u zegt voldoende te hebben aan alleen de digitale versie. Deze staat iedere maand hieronder online op onze website.

Daarom geven we u de mogelijkheid om u af te melden voor de papieren versie van de Samenbinding. Dat kan door hier te klikken. Als de nieuwe digitale versie voor u klaarstaat wordt u hiervan op de hoogte gesteld door de gemeentemail. Samen kunnen we zo het milieu en kosten besparen maar ook de werkdruk op de vrijwilligers die iedere maand De Samenbinding maken verkleinen.

Hier kunt u de laatste samenbinding downloaden:

Klik hier voor de Samenbinding van januari 2014
Klik hier voor de Samenbinding van februari 2014
Klik hier voor de Samenbinding van maart 2014
Klik hier voor de Samenbinding van april 2014
Klik hier voor de Samenbinding van mei 2014
Klik hier voor de Samenbinding van juni/juli 2014
Klik hier voor de Samenbinding van Augustus 2014
Klik hier voor de Samenbinding van September 2014
Klik hier voor de Samenbinding van Oktober 2014
Klik hier voor de Samenbinding van November 2014
Klik hier voor de Samenbinding van December 2014

Het kan zijn dat uw web browser het pdf bestand niet opent. Klik dan met uw rechter muisknop op de link en kies: "Koppeling opslaan als..." U kunt het bestand dan opslaan op uw computer en daarvandaan openen.