Beginpagina » Nieuws » Nieuws Archief » Perkplantenactie

Perkplantenactie

Komende week organiseert de Protestantse Gemeente Tollebeek de jaarlijkse perkplanten verkoop. We komen weer met de mooiste perkplanten langs de deur:

Woensdag 24 april, huis aan huis in Tollebeek
donderdag 25 april - Urk en Buitenwegen (bij gemeenteleden)
vrijdag 26 april bezorgen we bestellingen.

Mensen die niet thuis zijn als de bezorgers langs komen kunnen natuurlijk ook bloemen kopen. Hiervoor hebben we een verkooppunt donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Dit is in de loods van de familie Spilt. Adres: in't Vizier 6, Tollebeek (industrieterrein).

Mist u de verkopers aan de deur en bent u niet in de gelegenheid naar het verkooppunt te komen kan u ook digitaal bestellen met Dit formulier Digitaal bestellen kan tot woensdag 24 april 22.00 uur. De bestelling word vrijdagavond bezorgd en moet contant worden afgerekend.

De opbrengst komt ten goede aan de inrichting van de kerk!

Klik hier voor een overzicht met foto's van de bloemen en prijzen.

Vrijwilligers plantenactie 2013
We zoeken vrijwilligers die mee willen helpen met de verkoop van de planten op woensdag 24 april, donderdag 25 april of vrijdag 26 april vanaf 18.00 uur. Ook zoeken we voor deze data vrijwilligers die over een auto met aanhanger beschikken om de planten te vervoeren door het dorp en/of de buitenwegen. Wilt u/wil jij helpen? Aanmelden kan via ons e-mailadres: kerkrentmeester@pkn-tollebeek.nl.