Adres: Fazantendrift 10
8309 AM Tollebeek
Aanvang dienst: Zondagmorgen 9:30
Beginpagina » Nieuws » Nieuws Archief » Groothuisbezoek

Groothuisbezoek

Beste gemeenteleden,

Ook voor dit jaar hebben we weer de groothuisbezoeken op het programma staan. We willen op die avonden met elkaar spreken en elkaar leren kennen in de huiskamersfeer. Maar ook elkaar bemoedigen en ervaringen delen.

Er is een avond voor gezinnen met jonge kinderen en voor gezinnen, waar de kinderen op uitvliegen staan. We hebben een avond waarin we met elkaar over verzoening willen spreken. Verzoening met God, met jezelf, met de ander.
En tot slot hebben we een avond over het geloof in het leven van alledag. Hoe maak ik mijn christenzijn duidelijk in deze tijd.
De avonden worden georganiseerd wanneer er voldoende belangstelling voor een onderwerp is. Dat kan één avond zijn. Maar is de belangstelling heel groot, dan houden meer avonden over hetzelfde onderwerp. Is er maar heel weinig belangstelling, zullen we u voorstellen om een van de andere avonden te bezoeken.

De onderwerpen zijn:

1. Geloofsopvoeding voor ouders van jonge kinderen.
Datums: 12 februari en 27 februari

2. Verzoening – Met God, met de ander, met jezelf.
Datum: 11 februari en 28 februari

3. Secularisatie dichtbij
Wat als je kind een (andere) weg kiest dan je zelf wenste of hoopte.
Datums: 12 februari en 26 februari

4. Geloof – Geloven in het leven van alledag: Hoe doe je dat?
Datum: 14 februari en 27 februari

Aanmelden
In de samenbinding treft u een formulier aan waarop u uw voorkeur kunt aangeven en met hoeveel personen u wilt komen. Graag uw emailadres en/of uw telefoonnummer ook invullen. U hoort nog welke ouderlingen er gespreksleider(s) zijn per avond. U kunt het formulier afgeven aan de ouderling met deurdienst op zondagmorgen. Of geef het even af aan uw wijkouderling.

U kunt u ook telefonisch opgeven bij uw wijkouderling.

En u kunt natuurlijk ook per email reageren. Geef in uw mail dan aan of u onderwerp 1, 2, 3 of 4 wilt bezoeken, met hoeveel personen en uw voorkeurdatum. U kunt uw bericht sturen naar het volgende emailadres: annekevanurk@xs4all.nl

Wij stellen uw komst zeer op prijs.