Beginpagina » Nieuws » Nieuws Archief » Actie Kerkbalans 2013
side picture

Actie Kerkbalans 2013

De Actie Kerkbalans 2013 is deze week van start gegaan onder het motto: “Wat is de kerk u (jou/mij) waard?”. Van 13 tot 27 januari zullen de brieven worden bezorgd en weer bij u opgehaald worden door onze vrijwilligers.

Na de ingrijpende verbouwing van het afgelopen jaar staan we opnieuw voor de uitdaging om onze gemeente financieel gezond te houden. We hebben dit jaar een begroting van € 113.000,-. Met de Actie kerkbalans hopen we op een opbrengst van € 75.000,-. Dat bedrag is gelijk aan vorig jaar. We beseffen ons terdege dat de financiële situatie van sommige mensen nog steeds onder druk kan staan door de crisis. Toch hopen we dat we onze doelstelling kunnen bereiken. Doet u ook mee? We kunnen niet zonder uw financiële steun!