Beginpagina » Nieuws » Nieuws Archief » Perkplantenverkoop
side picture

Perkplantenverkoop

Lieve mensen,

Vorige week vrijdag hebben we de perkplantenaktie 2012 afgerond. Ik heb helaas niet alle e-mailadressen van iedereen maar langs deze weg wil ik jullie allemaal alvast bedanken voor jullie medewerking. Er is heel veel werk verzet en zonder jullie hulp was het zeker niet gelukt. Er zijn natuurlijk ook altijd verbeterpunten. Ik hoor ze graag. We zullen het draaiboek nu alvast aanpassen voor volgend jaar want we gaan hier zeker mee door!

Dankzij jullie allemaal is de NETTO opbrengst:

€ 2.007,50

Een fantastisch bedrag voor de verbouw van de kerk! We kunnen trots zijn op datgene wat we samen hebben neergezet. En geef toe; het schept een band als je zo samen aan het werk bent voor het goede doel.

Nogmaals dank en ik wens jullie allemaal een heel goed weekend.

P.S. Mag ik jullie vragen het bericht door te sturen aan de mensen die niet in de verzendlijst staan? Want iedereen heeft een even waardevolle bijdrage gelevert!

Met vriendelijke groeten,

Marnix Gijlers

---

Op 1 en 2 mei organiseert de Protestantse Gemeente Tollebeek een perkplantenverkoop om geld in te zamelen voor de verbouwing van het kerkgebouw. Aangeboden worden: Geraniums, grote Vlijtige liezen, Spaanse Margrieten, Bacopa, Fuchsia, Helichrysum, Lobelia, Million Bells, Petunia/Sufinia, Verbena en een gemengde Hangpot. Klik hier voor afbeeldingen en de prijslijst.

Tollebeek
In Tollebeek zullen de planten huis aan huis worden verkocht. Dit gebeurt op dinsdagavond 1 mei tussen 18.00 en 21.00 uur. Als u deze avond niet thuis bent of de verkopers mist kunt u bestellen net als mensen buiten Tollebeek.

Buiten Tollebeek
Mensen in Urk, Emmeloord en op de buitenwegen kunnen planten bestellen. De bestelling wordt dan woensdag of donderdag bij u bezorgd. Bestellen graag voor dinsdagavond 1 mei 22.00 uur

Via e-mail: dirkkorf@hotmail.com
Telefonisch: 0527-682917 of mobiel: 06-103 944 43