Beginpagina » Nieuws » Nieuws Archief » Actie Kerkbalans 2012
side picture

Actie Kerkbalans 2012

Actie Kerkbalans 2012 van start

Tollebeek, 18 januari - Deze week is de actie Kerkbalans 2012 weer van start gegaan. De actie loopt t/m 29 januari. Op de foto het team dat de komende weken de enveloppen bij u zal langsbrengen en weer ophalen.

We staan als gemeente voor grote uitdagingen; een verbouwing van gymzaal en bijzalen en aanpassing van de hal. Dat gaat in 2012 de nodige inspanningen vragen. Door samen de handen uit de mouwen te steken, kunnen we veel werk zelf uitvoeren. Desondanks zullen er ook facturen komen van het bouwbedrijf die gewoon met keiharde euro’s betaald moeten worden.

Daarnaast draait het “gewone” kerkelijke leven ook door. Met terugzakkende huurinkomsten van de gymzaal (gemeente NOP) hebben we nu een begroting van € 100.000,-. Met de Aktie kerkbalans hopen we op een opbrengst van € 75.000,-. Dat is gelijk aan vorig jaar; maar het aantal leden is licht gedaald. We beseffen ons terdege dat de financiële situatie van sommige mensen onder druk kan staan door de kredietcrisis. Toch hopen we dat we onze doelstelling kunnen halen. Doet u ook mee? We kunnen niet zonder uw bijdrage!