Beginpagina » Nieuws » Nieuws Archief » Startzondag

Startzondag

Op zondag 5 september vieren we als gemeente weer de jaarlijkse Startzondag. Een feestelijke dag waarop we niet alleen het werk voor het nieuwe winterseizoen openen, maar ook een dag waarop we als gemeente mogen vieren dát we gemeente zijn. Het thema dit jaar is "Vol van hoop".

In vergelijking met vorige jaren ziet de startzondag er deze keer iets anders uit. Dat wil zeggen: de volgorde van het programma is anders dan u gewend bent. In plaats van gezamenlijk eten ná de dienst hebben we dat nu omgedraaid: we beginnen met een gezamenlijk ontbijt in de gymzaal met aansluitend de kerkdienst. De kerk is vanaf 08.30 uur open, het ontbijt begint om 09.00 uur en de kerkdienst begint een uur later dan normaal, namelijk om 10.30 uur.

Na de dienst is er gezamenlijk uitgebreid koffie drinken met daarbij een bijzondere, "hoop"volle activiteit. Het programma eindigt rond half twee.

Voor deze dag vragen we weer uw hulp. U mag bijvoorbeeld iets lekkers meenemen om met ons te delen. Op de tafel in de hal liggen komende zondagen kaartjes met daarop een suggestie (taart, pannenkoeken, gekookte eieren, etc.) om te verzorgen voor het ontbijt en/of het koffiedrinken. Neemt u een kaartje mee?

Bovendien willen we u vragen om een mooie foto mee te nemen die voor u de afgelopen zomer het beste verbeeldt. Dat kan een foto van uw vakantie zijn, of van een mooie dag bij u thuis in Tollebeek, of van een bijzondere gebeurtenis die voor u de zomer van 2010 heeft bepaald.

Omdat het voor ons handig is te weten hoeveel mensen er (ongeveer) komen, liggen er in de hal intekenlijsten. Wilt u uw naam en het aantal personen dat meegaat invullen? Dit mag u ook mailen naar johanvanslooten@zonnet.nl

Wij zien u graag op 5 september voor een Startzondag vol hoop en verbondenheid!

Namens de commissie Startzondag 2010, Johan van Slooten