Beginpagina » Nieuws » Nieuws Archief » Talentenjacht

Talentenjacht

Wat is uw/jouw talent?

Zoals jullie misschien weten draait onze gemeente voor een groot gedeelte op vrijwilligerswerk. Als je op deze website rondkijkt bijvoorbeeld in de Informatiegids 2010 kan je zien hoeveel commissies er zijn. Al deze commissies en groepen functioneren op de talenten van de deelnemers. Helaas gaan er binnen onze gemeente talenten verloren omdat we van elkaar niet weten wat deze talenten zijn. Daarom willen we aan de hand van dit formulier proberen in kaart te brengen wat de talenten van onze gemeente zijn.

Waar moet je aan denken? Er zijn geen grenzen!!! Voorbeelden: Ik wil de koster wel helpen met sneeuw ruimen, Ik wil wel helpen met het onderhouden van de website, Ik zou wel in de Eredienstcommissie willen zitten, Ik kan straks helpen tijdens de verbouwing van de kerk, Ik vind het leuk om straks te helpen tijdens de startzondag, ik kan een muziekinstrument bespelen, Mijn hobby is tuinieren en ik wil helpen de tuin rond de kerk onderhouden, ik zou wel in het beamteam willen meehelpen, ik kan helpen in de kinderkerk, ik wil wel helpen met de samenbinding... Maar je mag natuurlijk ook doorgeven wat je beroep is. Ben je boekhouder, Schilder, Timmerman, DTP-er, jurist, fotograaf, enz. enz. Of ben je goed in hand en spandiensten? Geef het door!

Klik hier om jouw talent door te geven