Beginpagina » Nieuws » Nieuws Archief » Avondmaal aangepast

Avondmaal aangepast

Volgende week zondag 13 september vieren wij het Heilig Avondmaal. In verband met de Mexicaanse griep heeft de kerkenraad besloten voor één keer het avondmaal met kleine bekertjes te vieren, zodat dus ieder zijn eigen bekertje wijn krijgt. Dit om het risico van besmetting met het griepvirus te verminderen. Dit bleek alleen praktisch uitvoerbaar in de vorm van "lopend" Komende zondag zult u dus uitgenodigd worden om uit de bank te komen en hier voor in de kerk brood en wijn te ontvangen. In de herfst hopen wij op een gemeenteavond met u van gedachten te wisselen hoe u deze vorm beleefd hebt. De diaconie collecte tijdens deze avondmaalsviering is bestemd voor MAF ( Mission Aviation Fellowship ). MAF is met 130 vliegtuigen actief in 30 landen. en zorgt voor luchtvervoer in ontwikkelingslanden, zoals hulp bij rampen transport van voedsel en hulp bij medische zorg.

Voor mensen die niet in staat zijn ’s morgens hier het Avondmaal met ons te vieren is er ’s middags om 14.30 uur gelegenheid om binnen een kleine groep het huisavondmaal te vieren. U kunt zich hiervoor opgeven bij dominee van Staalduine.