Beginpagina » Nieuws » Nieuws Archief » Protestantse vrouwen

Protestantse vrouwen

Op woensdag 4 maart 2009 organiseert de kring Emmeloord van de Protestantse vrouwen een ontmoetingsavond in een van de zalen van de Nieuw Jeruzalemkerk aan het Cornelis Dirkszplein 10 in Emmeloord.

Spreekster is mevrouw Ds. Erna Lensink, predikant in Bant. Het onderwerp dat zij belicht is: ‘JEZUS VAN NAZARETH, met andere ogen’. De filmer Paul Verhoeven is al meer dan twintig jaar lid van het ‘Jesus Seminar’, een denktank die zich bezighoudt met het onderzoek naar Jezus van Nazareth. Hij schreef daarover een boek.

We worden deelgenoot van een aantal van zijn observaties en prikkelende stellingen. Je hoeft het niet altijd met hem eens te zijn om toch geraakt en geïnspireerd te worden. De avond begint om 19.45 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk. Bij de kerk is ruime parkeergelegenheid. In de pauze wordt een collecte gehouden voor het werk van de Stichting Vluchteling in het Noorden van Oeganda.