Beginpagina » Nieuws » Nieuws Archief » Oliebollenactie 2008

Oliebollenactie 2008

Ja ook dit jaar organiseert de Jeugd van de Protestantse Gemeente Tollebeek de oliebollenactie. Zoals ieder jaar zullen er voor een goed doel oliebollen worden verkocht. Het doel van dit jaar wordt weer World Servants. Jonathan Bleeker is al met de voorbereidingen van een reis bezig, en misschien wil er nog meer jeugd een reis maken na de presentaties over Sierra Leone van Caroline en Sabina. (Deze zullen worden gehouden tijdens de gemeenteavond van 18 november en in de Jeugdkerk van 7 december.)

De heerlijke oliebollen, dit jaar weer op ambachtelijke wijze gebakken door de familie Merks van 'De Goede Aanloop', kosten 5 euro per zak. In een zak zitten 8 oliebollen en u kunt kiezen tussen met of zonder krenten.

Tussen 10 en 18 december komt de jeugd in het dorp bij u langs met een intekenlijst. Bij deze jongeren kunt u uw bestelling doorgeven. De buitenwegen, Urk en Emmeloord worden telefonisch benaderd. In de kerk komen ook intekenlijsten te liggen en dit jaar kunt u voor het eerst ook via de website www.pkn-tollebeek.nl oliebollen bestellen.

Dinsdag 30 december worden de oliebollen bij u thuis bezorgd. Hoe en hoe laat dat leest u in de volgende bazuin en samenbinding. Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met Jannie Jonkers, tel. 0527-271427 jonkersj@hetnet.nl of Richard Oost, tel. 0527-684913, richardoost@gmail.com.

Helaas kunt u voor dit jaar geen oliebollen meer bestellen.