Beginpagina » Kerkdiensten » Terugluisteren

Kerkdiensten via internet, app of kerktelefoon

Alle kerkdiensten in ons kerkgebouw worden opgenomen en uitgezonden via www.kerkomroep.nl onder de locatie ‘Tollebeek’. Deze uitzendingen zijn via internet daarna nog een aantal maanden op te vragen en te beluisteren.

Voor de smartphone is er een app beschikbaar.
De kerkomroep app kan u rechtstreeks vanuit de Play Store (Android) of de App Store (Apple) installeren op uw apparatuur. Start op uw apparaat de Play Store of de App Store en zoek op de term "kerkomroep". U kunt vervolgens de kerkomroep app installeren.

Indien de opties "Installeren" niet beschikbaar is maar enkel de opties "verwijderen" en/of "openen" staat, dan betekent dit dat de kerkomroep app reeds op het apparaat is geïnstalleerd.

Zonder computer of smartphoen kan de zondag- of bijzondere dienst echter ook gevolgd worden via de kerktelefoon. Dit is een eenvoudig kastje wat een rechtstreekse uitzending tijdens de dienst, of een aantal oudere diensten via de telefoonlijn beschikbaar maakt. Hiervoor hoeft geen nieuwe telefoonaansluiting aangelegd te worden, zodat het ook mogelijk is voor een (zeer) korte periode kerktelefoon in huis te krijgen bij bijvoorbeeld ziekte.
Wilt u een kastje stuur dan een mail naar pkn.tollebeek@gmail.com of bel Richard Oost 0527-684913

Op deze website kunt u kerkdiensten terugluisteren:
www.kerkomroep.nl