Beginpagina » Kerkdiensten » Terugluisteren

Kerkdiensten via internet of CD en kerktelefoon

Alle kerkdiensten in ons kerkgebouw worden opgenomen en uitgezonden via www.kerkomroep.nl onder de locatie ‘Tollebeek’. Deze uitzendingen zijn via internet daarna nog een aantal maanden op te vragen en te beluisteren.

Zonder computer kan de zondag- of bijzondere dienst echter ook gevolgd worden via de kerktelefoon. Dit is een eenvoudig kastje wat een rechtstreekse uitzending tijdens de dienst, of een aantal oudere diensten via de telefoonlijn beschikbaar maakt. Hiervoor hoeft geen nieuwe telefoonaansluiting aangelegd te worden, zodat het ook mogelijk is voor een (zeer) korte periode kerktelefoon in huis te krijgen bij bijvoorbeeld ziekte.

Opnames van kerkdiensten op geluids-CD kunnen op verzoek aangeleverd worden. Coördinator voor het plaatsen van

kerktelefoonkastjes is:
Albert Kramer,
Kampplaats 38,
tel. 651010
mail: albert&kramer.net

Op deze website kunt u kerkdiensten terugluisteren:
www.kerkomroep.nl

Zoek via de kaart onze kerk op en dan komt u op de pagina waar de diensten zijn te beluisteren.