Beginpagina » Nieuws » Nieuws Archief » Multimediacommissie

Multimediacommissie

Multimediacommissie Protestantse Gemeente Tollebeek

We zijn bezig een Multimediacommissie te starten. De bedoeling is na de zomervakantie te beginnen met deze commissie. De commissie moet bestaan uit minimaal 8 personen. In eerste instantie zal de commissie de beamer in de kerkdienst bedienen en de website www.pkn-tollebeek.nl onderhouden. Zodat je ongeveer 1 keer in de 2 maanden een kerkdienst begeleidt. en 1,5 keer per jaar de samenbinding toevoegd op de website.

Het idee is een commissie die zich bezig houdt met:

1. Het bedienen van de laptop en de beamer in de kerkdienst.
- Het voorbereiden van de dienst.
- presentatie maken als er een bijzondere dienst is.
- presentatie maken van de afkondigingen aangeleverd door de scriba.
- Het opstellen van de apparatuur tot er een vaste opstelling in de kerk is.
- Klaarzetten van de te zingen liedjes met het programma ops-pro.

2. Het onderhouden van de website www.pkn-tollebeek.nl
- Het zal voornamelijk bestaan uit het toevoegen van de Samenbinding maandelijks na verschijnen.

Het kan zijn dat er in een later stadium meer multimedia activiteiten bij komen maar dat zal in overleg met de commissie gebeuren. Voordat we van start gaan zullen er 1 of 2 avonden zijn
waar we gaan oefenen met het opstellen en gebruiken van de apparatuur. En waar we de programma's die we gaan gebruiken gaan bekijken. Veel van het overleg van de commissie zal via de mail gaan.

Voor de commissie zoeken we dus mensen die enige computerkennis hebben. Vaker dan 1 keer in de drie weken hun mail lezen en beantwoorden. als het even kan wel eens met powerpoint hebben gewerkt. (niet verplicht)

Lijkt het je ook leuk jou multimediatalent te gebruiken voor deze commissie?

Geef je hier dan snel op!