Beginpagina » Gemeente Info » Beleidsplan 2016-2020

Beleidsplan 2016-2020

Hier vind u het beleidsplan van de Protestantse Gemeente Tollebeek. Het vorige beleidsplan is geschreven ten tijden van het predikantschap van Ds. Van Staalduine en had een tijdshorizon t/m 2011. Mede door devacante periode heeft het even geduurd maar ligt er nu een heel gedegen en uitdagend geactualiseerd beleidsplan.

Dit beleidsplan is tot stand gekomen door een werkgroep waarin naast kerkenraadsleden ook gemeenteleden hebben geparticipeerd. Met daarbij een belangrijke rol voor onze predikante Ds. Ilonka Terlouw. Vervolgens is het concept tijdens het kerkenraad weekend in het afgelopen voorjaar (2016) uitvoerig besproken en aangevuld. Aansluitend is dit concept beleidsplan op de gemeenteavond in het voorjaar van 2016 aan de orde geweest en konden de gemeenteleden zelf aangeven wat men belangrijk vond voor onze gemeente. Zo zijn we tot vijf speerpunten gekomen waarvan we de komende vijf seizoenen er elk jaar één zullen kiezen om dat seizoen extra aandacht aan te schenken. Dit beleidsplan is vastgesteld in de Grote Kerkenraadsvergadering van 31 augustus 2016.

We willen de beleidscommissie leden, Ds. Ilonka Terlouw, Robert Loosman Hamke van den Berg, Wybren Streeksta en Bert Apperlo hartelijk bedanken voor hun belangrijke bijdrage om dit beleidsplan vorm en inhoud te geven.

Klik hier om het beleidsplan te lezen of downloaden